allt om att köpa och äga hund samt hundraser
Bostonterrier
Bostonterrier

Bostonterrier

Ibland är det inte lätt att välja vilken ras som passar bäst. Om du letar efter en liten sällskapshund så kan en Bostonterrier vara den perfekta rasen. Den här rasen är relativt enkel att ta hand om och den hänger gärna med på allt möjligt, allt från att ligga och mysa i soffan hela dagen till att springa runt i trädgården och leka. Det är dock viktigt att du har både tålamod och humor om du skaffar en Bostonterrier.

Rasen är väldigt listig och intelligent, den vill gärna hitta på massa saker och är en social ras. Trots att den även tycker om att endast sitta och ta det lugnt händer det att den gärna sätter fart på dig när du suttit för länge. Bostonterrierna är även väldigt lätt att träna vilket gör att det är en bra ras ifall du vill prova på hundsporter av olika slag.

Ett par saker som är bra att känna till om Bostonterrierna är att den snarkar rätt mycket jämfört med andra raser. Skulle ljud störa dig när du försöker sova kan det vara bra att ta en titt på andra hundraser. Men har du inga problem med lite ljud på nätterna så spelar det självklart ingen roll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *